top of page
WhatsApp Image 2022-07-09 at 8.23.48 PM (3).jpeg

Mijn reis

Wie ik ben en wat ik doe

We zitten alweer in 2023. Vorig jaar bracht veel veranderingen.

Niet enkel in mijn werk, maar zeker ook op persoonlijk gebied; in mijn beleving van spiritualiteit, het op een andere manier zien van het wereldtoneel, het vinden van een doel en het willen uitstralen waar ik voor sta.

Als beoefenaar van massage en reiki houd ik ervan om mijn lieve klanten een moment van rust en ontspanning te gunnen en hen in staat te stellen hun lichaam te begrijpen en te voelen. 

Ik hoop mannen en vrouwen te inspireren met het pad dat ik bewandel. 

Na 30 jaar op kantoor werkzaam te zijn geweest, ben ik gaan kijken wat ik nu eigenlijk verder met mijn leven wilde. De uitkomst was verrassend. Het vinden van een doel was me in al die jaren nog niet gelukt. Wat vind ik leuk en fijn, waar sta ik voor, de reden van mijn bestaan. Wie ben ik?


Door te gaan voelen kwam het antwoord vanzelf. Ik ben me gaan omscholen tot masseur en reiki therapeut. Ik stapte uit mijn comfortzone en stel me nu meer open voor al dat is. Verbonden zijn aan de bron, ja spiritualiteit hoort daarbij. Mediteren kwam op mijn pad. Dankbaarheid beoefenen, affirmeren, leuke dingen doen, kiezen voor ontspanningsmomenten en last but not least, van mezelf te houden zoals ik ben.

Ik wil mijn aanrakingen en liefdevolle aandacht aan jou geven, delen. Ieder lijf is uniek en mag aangeraakt worden zonder oordeel.

Mijn wens en doel voor de komende periode is me verder te verdiepen in de het geven van mijn intuïtieve massages. Blokkades te verwijderen bij mijn cliënten, de-armouring, huidhonger stillen, de levensenergie weer door jou heen laten stromen.

Mijn hart openstellen voor jou.

Als ik jou me-time kan geven en je kan laten thuiskomen in je lichaam, dan doe ik dat met liefde. 💗

Ontdek jezelf, ontplooi jezelf!


Leef!

Tot ziens mooie ziel.

Over: Over mij

Rosemarie:

Over: Afbeelding
bottom of page