top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2024-04-20 om 21.15.34_e8c29e4b.jpg

AZ SERVICES

Mijn bedrijf heet AZ Services. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik mijn dienstverlening breed inzet :-)

Van Administratie tot Zelfzorg

Ik zie mezelf als multi-passionate en doe alles met liefde en aandacht.

Mijn diensten :

Op zoek naar een baan in loondienst!

Nieuwe plan, nieuwe stap! mei 2024.

Als ervaren (juridisch) secretaresse/administratief medewerker, officemanager/office assistent ga ik opnieuw het arbeidsproces in loondienst in. Zoekend naar een leuke afwisselende uitdagende baan voor 24 uur ben ik af en toe online te vinden.

Heb je een bedrijf en zoek je een multitasker die op veel fronten ingezet kan worden, bel me!

Masseuse:

Ik geef mannen, vrouwen en tieners een fijne ontspanningsmassage. Geen enkele massage is hetzelfde en ik gebruik diverse technieken, hot stones, cupping en vanaf juni ook shiatsu.

Op deze website lees je er meer over. 

Meld je bij mij voor het maken van een afspraak van 60, 90 of 120 minuten!

Cranio Sacraal therapeut:

Deze fijne behandelingen in stilte vanuit de energie in mij en jou, zorgt dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam op celniveau wordt geactiveerd. Terug in balans.

Vervoersmanager:

Ik ben op dit moment vervoersmanager bij vier transportbedrijven. Huur je mij in, dan betekent dit dat ik voor jou (met mijn Certificaat Beroepsgoederenvervoer over de weg) de Eurovergunningen kan aanvragen voor jouw koeriersbussen of vrachtwagens en indien gewenst, voor jou administratieve werkzaamheden kan verrichten.

Juridisch secretaresse:

Elke week werk ik een aantal uren voor een fantastische Familierecht advocate in Roggel, Nederland.

Ga je scheiden, kamp je met problemen met je ex-partner over de omgang met de kinderen of de alimentatie?

Heb jij problemen of vragen op dit rechtsgebied, neem dan contact met mij op en ik zorg dat er een intakegesprek wordt ingepland.

Websites ontwerpen:

Voor enkele van mijn vriendinnen heb ik hun website ontworpen. Wil je dat ik jou ondersteun bij het maken van jouw eigen site? Voor een kleine vergoeding help ik je met het opzetten en indien nodig houd ik de website up-to-date. We maken daarover afspraken!

 

Administratief medewerkster:

Voor een paar eenmanszaken verricht ik boekhoudkundige werkzaamheden. Ik zorg dat alles klaar wordt gezet voor de boekhouder. Verricht betalingen, orden het geheel. Heb jij een kleine administratie waarbij je wat hulp kunt gebruiken? Dan kun je me inhuren. Ik neem geen "grote" administratieve werken aan. Dus ben je een zzp-er/eenmanszaak, dan kun je me benaderen. 

LifePlus:

Ik ben als gezondheidscoach verbonden aan LifePlus.

Door te ervaren hoe het is, ben ik zelf aan de slag gegaan met mijn eigen gezondheid. Nu ben ik ruim twee jaar op hetzelfde gewicht en mijn energie is hoger dan ooit, mijn levensvreugde groter.

Ik begeleid jou graag in jouw proces.

Wil je bespreken of ik ook voor jou werkzaam kan zijn of wil je informatie over hoe jouw eigen business te maken van LifePlus? 

Young Living:

Ondanks dat ik niet meer in het zakelijke team van IPL.Oils zit, draag ik Young Living een warm hart toe en kun je altijd jouw essentiële oliën of andere fijne producten van Young Living bij mij bestellen.

AZ Services: Welkom
bottom of page