top of page

Zo die zomer ging snel voorbij!

De laatste weken ben ik druk. Druk met fijne dingen. Ik noem mijn werkplekken ook fijn, want ik geef er energie aan, maar krijg er ook energie van.


Ik heb er enige tijd voor gekozen om niet al mijn energie meer te geven aan één werkgever en me aan een bedrijf te binden. Ik wil liever zelf de regie in handen houden.

Dat heeft ertoe geleid dat ik me ben gaan omscholen, jullie weten dat al.


Mijn kwaliteiten en ervaring als juridisch secretaresse en administratief medewerker benut ik echter ook nog steeds. Want de liefde voor dit vak zit ook diep.

Ik heb gekozen voor een stukje zekerheid van een werkplek in loondienst.

Daarnaast ben ik in contact gekomen met een oud-collegaatje, een advocate, waar ik enkele uren per week werkzaamheden voor verricht als zelfstandige.

Een startend transportbedrijf in België heeft me benaderd om hun vervoersmanager te worden. Ik heb tien jaar geleden een certificaat behaald dat ervoor zorgt dat als bedrijven mij "aannemen of inhuren" ze een transportvergunning kunnen aanvragen. Ook daarvoor ben ik stukken aan het opstellen en een ander aan het regelen.


Ik vind alles wat ik doe leuk. Ik voel me niet overbelast en regel zelf wanneer ik wat doe.

Tussendoor is er tijd voor ontspanning en me-time. Zingeving.


De balans tussen deze taken/werken en mijn eigen salon, mijn olie-business en misschien in de nabije toekomst nog een ander uitdagend iets (ga daar over nadenken en het eerst ervaren);

Deze combinatie ben ik. Dit is wat ik wil.

Ik ben gelukkig.6 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Friends

1 則留言


Henny Bertjens
Henny Bertjens
2022年10月08日

Mooi Roos, zeker ook jouw stuk over spiritualiteit. Ik heb interesse in de vrouwen cirkel.Meer informatie is van ❤️te welkom. Bijzonder hoevee disciplines jij hebt.. dacht dat ik er al veel had.

Liefs Henny

按讚
Post: Blog2_Post
bottom of page