top of page

Massagevriendinnen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb.... Ik voelde even nood iets neer te pennen. Dankbaar voor deze twee vrouwen in mijn leven.


Wat ontzettend fijn is het als je in je vriendenkring iemand hebt die net als jij masseert.

Alweer twee maanden geleden of zo zijn mijn lieve vriendin Henny en ik een dagje bij elkaar gekomen om deze in gezelligheid door te brengen. Bijkletsen en samen lunchen. Ik heb Henny eerst een tantramassage op de futon gegeven (liefdevolle intuïtieve massage waarvan ik heb ontdekt dat het mijn passie is) en daarna heeft zij mij een massage op de mat gegeven, dit was voor haar even uit haar comfortzone maar voelde zo fijn aan.

Wat ik zo bijzonder vindt als Henny mij masseert, is dat ze me in het begin met haar woorden meeneemt naar diepere lagen van mezelf, terwijl de handen liefdevol over mijn lichaam gaan. Een intentie zetten, je even de pijn laten voelen van wat er op dat moment in je leven speelt en daar gaat ze vol begrip en respect mee om.

Er speelt natuurlijk altijd wel iets persoonlijk, maar op dat moment had ik eigenlijk echt een stukje diepgang nodig en aanrakingen. Af en toe rolden de traantjes tijdens de massage uit m’n ogen. Het mooie is dat ik dan zelf weer ervaar hoe krachtig een massage kan zijn.

Als Henny mij masseert moet ik eigenlijk altijd huilen onderwijl En bedankt!!

Processen noem ik het maar, pijn en emotie verwerken.

Dus dankjewel lieve schat dat jij er bent en mij even terug in mijn kracht hebt gezet.

Met Henny ga ik regelmatig naar dancefeestjes en heerlijk naar de sauna!

We zijn voornemen ook samen vierhandenmassages aan te gaan bieden, workshops op te zetten, vrouwencirkels, soundhealing, massageavonden etc. We hebben ideeën genoeg! 💕

Samen begeleiden we daarnaast mensen die niet zo lekker in hun vel zitten, overgewicht hebben, brainfog, allerlei lichamelijke klachten. Heel fijn dit samen neer te zetten.


Met mijn lieve massagevriendin Bianca uit Alphen aan den Rijn plan ik maandelijks een gezellig weekend in, waarin we dan ook vierhanden - en duomassages geven.

Naast dat we dit doen, gaan we ook altijd heerlijk uit eten, een dag naar de sauna, elkaar masseren, een avondje dansen, wandelen, gewoon genieten van elkaars gezelschap en ontspannen en niks doen 💖

We wisselen de locatie af tussen haar huis in Alphen aan den Rijn in Nederland en mijn huis. In mei plannen we al het vijfde weekend in!

Deze waardevolle momenten samen gebruiken we ook om te delen en te helen ;-)

Bianca is coach en reikt tools aan die me zeker verder helpen in mijn processen.... en die ups and downs blijven zeker komen. Een rollercoaster soms, maar in liefde aanvaard als het pad dat ik in dit leven loop....

Thanks dat je er bent Bianc.


Hou van jullie lieverds 🫶


Wil je wat meer informatie over deze massages stuur me dan gerust een berichtje via Messenger, whatsapp of Telegram.237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Friends

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page