top of page

La Lou'sDe mensen die me kennen weten dat ik onder andere via whatsapp al vaker iets heb gepost over mijn nicht, Milka. Zij heeft me de laatste jaren geïnspireerd om steeds meer mijn eigen pad te volgen en te luisteren naar mijn gevoel.

Verder is ze een fantastisch mens waar het heerlijk mee is om tijd door te brengen, we wandelen regelmatig, komen in haar wagen bij elkaar bij volle maan om te drummen met onze drumcirkel, of kletsen over wat ons bezig houdt en wat er in de wereld speelt en wat ons voedt op spiritueel gebied en natuurlijk af en toe een wijntje doen 💓


Menslievendheid is het woord dat bij uitstek bij haar past.

Ze begeleidt vanuit deze instelling mensen en ik promoot dan ook graag bij de bezoekers van mijn website, haar website!


Heb jij een stukje steun nodig? Wil je gaan kijken waarom je reageert zoals je doet. Wil je verbinden? Bepaalde angsten kwijtraken? Lees op haar website wat ze eventueel voor jou kan betekenen.


Dit is haar website: https://www.lalous.nl/


Je kunt bij haar een consult boeken!


Love her 💖219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Friends

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page