top of page

Speciaal aanbod voor tieners 💓

Bijgewerkt op: 26 jan. 2023

Als moeder van twee pubers weet ik er alles van hoe de jeugd tegenwoordig onder druk kan staan. Presteren op school, het tempo van je vrienden en vriendinnen bijhouden, sporten, Social Media, op stap gaan, verliefdheid, de stress van de afgelopen jaren waarin hun vrijheid met stukjes werd afgenomen en deze onzekere wereld, de toekomst. Allerlei zaken die een jong puberbrein stress kunnen opleveren. Stress kan in het lijf gaan zitten, een vol hoofd geven, hen ziek maken.


Vandaag bedacht ik me opeens dat ik mijn massages voor jongeren toegankelijker wil maken.

Ik masseerde mijn zoon van 17 die last van spierpijn door fitness had en graag youtube wilde kijken onder de massage, maar toch de ontspanning in ging ;-)

Afgelopen weekend masseerde ik een vriendinnetje van mijn dochter (die wat in de knoei zat)

Mijn dochter van 15 wil ook regelmatig lekker op mijn massagebed gaan liggen.

De kinderen hebben ook behoefte aan hun ontspanningsmoment. De boog kan niet altijd gespannen staan.


Ik wil graag mijn deel bijdragen aan een fijnere toekomst voor onze jeugd en blijere kinderen! 💕


Dus mama en papa, lees hieronder mijn aanbod voor een massage van jouw tiener ✨


SPECIAAL AANBOD VOOR TIENERS


Voor jongeren van 14 tot en met 18 jaar kost een ontspanningsmassage van 75 minuten € 40,-.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page