top of page

Lekker aan het werk

Bijgewerkt op: 6 jul. 2022

Vandaag met energie en plezier bezig om mijn massageruimte klaar te maken voor gebruik!
Ik heb het zitten uitstellen. Druk met andere zaken, een nieuwe baan, Young Living, mijn privé-situatie en ook bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling.


Nu is het tijd voor de volgende stap!

Ik heb een mooie massagebank besteld. Lekker dik kussen! Komende week wordt ie bezorgd.

Dat betekent dat ik de ruimte af wil hebben. De muren zijn geverfd. Heb een fijne travertin met glas-vitrinekast gekocht via Marktplaats voor een prikkie en ben een kast en plantenzuil crème aan het verven.Lang niet meer gedaan, vroeger was ik altijd aan het klussen, maar het geeft me goeie energie!

Toch weer wat vaker de verfkwast in de hand nemen, wie weet wat ik nog op kan knappen ;-)

Een ander project dit weekend: twee schilderijen maken voor de massagesalon.


Het is al een week geleden.

Vorige week om deze tijd was ik op het landgoed van Kasteel De Schans in Opoeteren.

Ik heb dat weekend meegedaan met een zweethut-ceremonie voor vrouwen.

Tien vrouwen begeleidt door Els en vier vuurvrouwen.

Wow wat een mooie emotionele ervaring. Samen delen en zijn met andere vrouwen. Ja het heeft een heftige uitwerking op me gehad. Nogmaals benadrukt dat er niks belangrijkers is jezelf te zijn en dat ook te mogen zijn; liefde te geven aan en te mogen ontvangen van andere vrouwen. Dit is echt wat ik veel meer wil. Me laten steunen en steun geven.

Vaak denk ik, ach wie zit nu op mij te wachten, en blijf dan in mijn eentje met mijn gedachten of neem geen eerste stap.

Dat ga ik veranderen!


Dat inzicht heeft er ook voor gezorgd dat ik echt daadwerkelijk aan de slag ga met massage en reiki. Weg onzekerheid en er vol voor gaan.


Nog even en ik kan jullie ontvangen!


Liefs


Rosemarie

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page