top of page

Het gaat me steeds beter af, even niksen en zijn in het hier en nu!

Bijgewerkt op: 18 jun. 2023

De eerste week van juni hebben mijn jongste dochter Aicha en ik ons boeltje bij elkaar gepakt en zijn we met ons strandtenue naar Noordwijk vertrokken. Even een nachtje weg. Heerlijk genoten van de eetmomentjes, veel lattes, een heerlijke cocktail, de ondergaande zon en spetteren in de zee... en elkaar. Weer een beetje bijgekletst met mijn fantastische puberdochter.


Ik wil het vasthouden.

Terugdenkend aan mijn levenspad, ben ik toch maar veel bezig geweest met werken en overleven.

Te weinig genieten en leven.


Tijd om het nu als 50-plusser, beter te doen 💕


Lekker er op uit gaan! Genieten van het nietsdoen, de zon, het water, lieve mensen om me heen, een drankje en ontspanning.
Selflove 🫶
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page