top of page

Friends

Soms kun je op een aparte manier iemand ontmoeten. Alhoewel in dit digitale tijdperk, wat is gek?


Vorig jaar was ik onderweg naar een meeting in Amsterdam bij Schiphol toen een dame me een berichtje stuurde via messenger op Facebook. We bleken meer dan 500 gemeenschappelijke "vrienden" te hebben.

Mijn reis vervolgde zich met onderweg vele berichtjes over en weer inspreken, we kwamen erachter dat we heel veel zaken in ons leven hadden meegemaakt die overeenstemden.

Er ontstond een nieuwe vriendschap.

We hadden van alles gemeen, maar waren toch ook weer zo verschillend. Er was een klik en inmiddels is er een diepe dierbare vriendschap ontstaan.

Beiden doen we van alles, met als gemene deler massages geven.

Ik bezocht haar al in Alpen aan den Rijn en vorige maand was Bianca een lang weekend bij mij. Samen delen, kletsen over wat ons voedt maar ook problemen waar we tegenaan lopen, de levenslessen op ons pad, relaties en kinderen en kleinkinderen. Naar de sauna. Fijn was het.

Deze weekenden samen zijn ons dierbaar geworden en volgende maand staat er weer een op het programma. Wellicht gaan we zelfs iets op massagegebied samen doen.


We houden elkaar een spiegel voor. En gisteren was die zo treffend, zo heftig ook, met een diepe hartenpijn als gevolg.🥹

Als dit op je pad komt is dat natuurlijk niet leuk, maar we mogen daarvan leren en dichter bij ons zelf uitkomen 🙏


Levenslessen. ✨Dankjewel lieve Bianca voor jouw rol hierin

Love you 💗


4 november 2023289 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page