top of page

Een stapje verder

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik mijn eerste blog schreef.

In de tussentijd is er veel gebeurd in mijn leventje.

Mijn eigen onderneming is een feit en ik ben er lekker in bezig. Onderzoeken hoe ik alles vorm wil gaan geven en vooral wat ik allemaal wil gaan doen.

Mijn goede gevoel en energie haal ik uit het feit dat ik me op verschillende terreinen ga inzetten. Mijn jarenlange kennis als administratieve secretariële kracht - plus het feit dat ik cijfertjes en administratief regelwerk geweldig vindt - zorgt ervoor dat ik een fijne basis heb als ondernemer. Inmiddels heb ik een opdrachtgever gevonden waar ik deze energie kwijt kan en een eerste inkomen genereer.


Ik ben daarnaast nog steeds bezig mezelf te ontwikkelen met het volgen van cursussen. Ik heb onlangs een weekendcursus Jikiden Reiki gedaan. Wat ontzettend boeiend was dat. Dit is iets wat ik in mijn verdere leven en zeker in de behandelingen in mijn salon ga gebruiken.


Geheel onverwachts kwam ik op mijn pad Young Living Essential Oils tegen.

Ik had op mijn to-do-list staan om een fijne diffuser met deze essentiële oliën aan te schaffen om mijn praktijkruimte te zuiveren en heerlijk te laten ruiken en om eventueel - bij interesse - de olietjes te kunnen aanbieden / verkopen aan de dames die bij mij als klant komen. Feit is nu dat ik zakelijk verbonden ben aan dit fijne merk. De oliën zijn 100 % natuurlijk en puur. Ik kom steeds meer te weten en probeer van alles uit. Ik zal jullie zeker op de hoogte gaan houden van mijn olie-avontuur!


In persoonlijke sfeer is er ook een grote verandering die na een twijfelachtige hectische tijd toch heeft doorgezet. Ik ga hier ook over delen in de toekomst.


Voor nu wil ik jullie melden dat ik vooral leuke interessante inspirerende dingen in mijn eentje aan het doen ben. Selfcare! Wat ik wil uitdragen moet ik natuurlijk ook zelf doen.

Ik ben ten eerste gestart met Yin Yoga. Ik ervaar de lessen als ontspannend en ook als op een positieve rustige manier werken aan mijn lijf. Dat had het echt nodig! Ik oefen doordeweeks thuis een paar keer op mijn matje. Wil je weten waar ik de lessen volg, vraag het me dan. We hebben een hele fijne juf!

Dan woon ik maandelijks een sound healing bijeenkomst in Maasmechelen bij. Ook echt geweldig. Het is iedere keer weer een andere ervaring.

Ik heb een zweethut-ceremonie event in een weekend in mei geboekt.

Ik zit in een drumcirkel en met volle maan komen we ergens op een mooie plek buiten bij elkaar en drummen dan en doen onze eigen ceremonies. Heel erg leuk en fijn om met een aantal vrouwen samen te doen.

Ik kijk wat er op mijn pad komt en me aanspreekt, en dan meld ik me aan :-)


Tot zover deze blog. Ik heb deze geschreven omdat ik gisteren eindelijk mijn website hosting en domeinnaam geregeld heb en ik mijn website echt online ga zetten!

Tuurlijk zal het voorlopig vooral werk in uitvoering zijn, maar ik ga er iets moois van maken.


Heb je vragen, stuur me dan absoluut een berichtje.


Veel liefs,

Rosemarie6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page