top of page

Een nieuwe richting ingeslagen...

Bijgewerkt op: 21 apr. 2022

Ja dat is de titel die mijn eerste blog moet krijgen.


Ik neem jullie mee op mijn reis naar een nieuwe carrière, maar zeker ook op mijn pad naar een andere ik.


Voordat ik dat doe moeten jullie eerst iets weten over wie ik ben en vooral ook was.


Ik heb een vol leven geleefd tot nu toe. Vier kinderen, waarvan er inmiddels twee volwassen zijn en mijn oudste dochter al drie kindjes heeft. Twee pubers met mijn huidige Algerijnse man, waarmee ik inmiddels 18 jaar getrouwd ben.

Veel voltijds gewerkt in de advocatuur als juridisch secretaresse/administratief medewerker. Op latere leeftijd dus nog twee kinderen gekregen en naast een fulltimebaan, mee gewerkt in het koeriersbedrijf van mijn man. In 2013 ging dat financieel fout en een rottige periode van 7 jaar ging in, waarin in 2020 een eind aan kwam. We hebben het doorstaan.


Depressie en burn-out lag op de loer en ik viel een paar keer uit. Na verschillende trajecten, medicatie en op verschillende wijze hulp gezocht te hebben, lukte het me pas in 2021 mijn ogen te openen voor al hetgeen dat niet goed voelde. Om meer bij mezelf uit te gaan komen.

Op mijn zoektocht naar mezelf kwam spiritualiteit steeds meer in mijn leven. Het zielspad, mijn zielsmissie. Ik kom daarbij van alles tegen. Licht maar zeker ook duister. De wereld lijkt anders te zijn dan ik altijd dacht. Bepaalde geschiedenis kende ik helemaal niet, prachtige bouwwerken had ik nooit voorbij zien komen, frequentie en wat het met bijvoorbeeld water doet, er is nog zoveel te ontdekken.

Ook moest ik erkennen dat sommige zaken die ík deed of geloofde, niet uit mijn echte ik kwamen en dat was niet voor iedereen makkelijk te verkroppen. Ook voor mezelf niet.


Nadat het een lastig jaar was is er nu wel wat rust gekomen. En er is ruimte voor meer blijdschap, dankbaarheid. En een doel!

Voor het eerst voel ik een gedrevenheid met betrekking tot het inrichten van mijn toekomst.


En het begin is gemaakt. De start van een eigen onderneming.

Mijn administratieve kennis combineer ik met iets nieuws; ik ga een compleet andere kant op en ben gestart met de opleiding tot massagetherapeut. Uiteindelijk wil ik diverse technieken gaan aanbieden, maar ik begin met de ontspanningsmassage. Dit is iets wat wij vrouwen onszelf te weinig gunnen en oh zo nodig hebben!

Mijn zoektocht en wat ik daarbij tegenkom op het gebied van gezonde voeding, meditatie, spiritualiteit, de wereld wil ik delen met vrouwen zoals ik. Zelfzorg is zo belangrijk. Rust nemen, mediteren, doen wat je leuk vindt, uitzoeken waar je energie van krijgt, afstand nemen van wat je niet meer dient.


Ik wil jullie mee nemen in mijn reis.

En in mijn praktijk ga ik jullie helpen om je wat lekkerder te voelen. Door een massage op mijn behandeltafel. Of door een reiki-behandeling.

Maar ik zie me ook samen komen met vrouwen in mijn fijne woonkamer om te mediteren, of samen bio-energetics oefeningen doen; een praatavondje en vooral met elkaar delen. Meer ideeën volgen vanzelf. Het borrelt. Positiviteit in een zware tijd!


Mocht je meer van me willen weten, volg mijn blogs en zie welke kant het op gaat. Ik wil lief en leed met jullie delen. Heb jij ook een pittige tijd, of zelfs pittige jaren achter de rug, schroom niet het met mij te delen.


Heb je een persoonlijke vraag stel die dan gerust via de chat of mail.


See you, mooie vrouw!22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page