top of page

Dag 2022 Hallo 2023

Twee maanden geleden schreef ik een post over processen en je trauma's aankijken in deze blog.


Ik las het net opnieuw en vond dat ik er toch nog iets meer over moest delen.


Wat het eerste was dat ik me bedacht, is dat zo "een periode van trauma's verwerken" niet voorbij gaat. het is nooit klaar. Het blijft gewoon doorgaan, ondanks dat we dat misschien niet willen.

Het leven is een aaneenschakeling van stappen zetten.


Tjonge de laatste twee jaren waren pittig.

Uit een religie stappen die niet langer de mijne voelde (voelde die dat überhaupt ooit?)

Ontdekken dat er allemaal raadselachtige dingen gebeuren op de wereld, voelen dat het niet klopte met de C-tijd en dat valse prikje.

Mensen verliezen, maar ook zelf kiezen om niet meer bij mensen te horen.

Iemand die je verlaat na 20 jaar en dat je dat op dat moment niet snapt, maar die je daarvoor uiteindelijk wel dankbaar bent, want zelf kon je die keuze niet maken.

Mijn kleinzoon die leukemie kreeg en de zware tijd die daarbij hoorde met mijn dochter en familie.

Even niet weten wat de zin van het leven is.

Echt eens naar binnen gaan kijken en bemerken dat je eigenlijk niet weet waar je voor staat, waar je van houdt, wat je mooi vindt, welke mening je hebt, wie ben je echt.


En toen ging het langzaam steeds beter ... met ups en downs.

Mede dankzij mijn liefste coach Anja, die ik zo dankbaar ben voor haar begeleiding.🙏

Danno die beter werd en inmiddels een jaar kankervrij is.

Mijn leven weer op de rit krijgen, na een tweede burn-out en nu sinds twee jaar (na het tien jaar slikken) antidepressiva vrij zijn.

Uitzoeken wat me voedt qua energie en dat opzoeken en laten wat energie wegslurpt.

Leuke inspirerende, bewuste, spirituele dingen doen met lieve vrouwen.

Na twee jaar ziek zijn, (met daarbij horend niet kunnen werken, angsten om weer te beginnen en vooral twijfelen aan alles wat je ooit kon), me omgeschoold tot masseur en reiki therapeut. Sinds mei 2022 volledig in mijn eigen levensonderhoud voorzien met een nieuwe baan en een eigen onderneming gestart; ik heb opdrachtgevers in de advocatuur en transportbranche, werk met de essentiële oliën van Young Living en sinds kort met fantastische gezondheidsproducten. En natuurlijk mijn massagesalon.


Als kers op de taart ging mijn lichaam - dat in de spaarstand stond en alleen maar weer kilo's erbij had gekregen - van het slot af en ik ben inmiddels 18 kilo lichter. Geen fibromyalgie-achtige klachten meer, het blurry-gevoel in mijn hoofd is weg, mijn geheugen werkt steeds beter, de energie is terug en ik voel me sinds zoveel jaren weer stralen.

Zelfs "bruisende energie" voelen stromen in een richting, waarvan ik dacht dat ik het niet meer nodig had en ook niet meer wilde. Hoe onwaar. 💕

Ik houd steeds meer van mij. De ik die naar boven is gekomen en zich meer wil uitspreken en laten zien.

De verantwoordelijkheid voor mijn leven neem ik.


Het is voor de mensen om me heen niet altijd makkelijk. Dat snap ik. Maar als ook jíj naar binnen kijkt en gaat voelen naar wat het beste voor jouzelf is, snap je mij misschien beter en ga je dit ook voor jou willen.

Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven! Niemand anders kan jou gelukkig maken en dat mag je ook van niemand vragen.

Blijf in liefde verbonden.💕


Een opmerking van een fantastische nieuwe leraar helpt me op dit moment dagelijks: "als je je zelf centraal stelt, wat voel je dan dat goed is voor jóu?".

Als je jezelf die vraag stelt bij alles wat op je pad komt en deze oprecht en eerlijk beantwoordt, dan is het allemaal niet zo moeilijk 💕


Stel je zelf centraal.


Ik wens jullie liefde en geluk in overvloed.


Liefs,

Rosemarie

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page