top of page

Cranio Sacraal Therapie

De afgelopen weken heb ik een nieuwe cursus gevolgd. Deze cursus en de diepe werking ervan heeft grote indruk op me gemaakt. Vanuit rust en stilte op een lichaam inwerken.

Veel van de in ons lijf voorkomende, maar ook mentale en emotionele klachten kunnen namelijk hun oorzaak vinden in blokkades die al sinds onze kindertijd in het lichaam zijn opgeslagen. Denk aan je niet kunnen en mogen uiten als kind, als peutertje al geprogrammeerd worden en niet vrij mogen voelen wanneer je honger hebt of naar het toilet moet (dit wordt er bij de kindjes al gestructureerd ingeduwd vanaf de peuterspeelzaal/kinderdagverblijf). Teleurstelling bij een eerste verliefdheid. Kritiek die we te verstouwen krijgen als puber en ga zo maar door.

We raken de verbinding met ons lichaam en gevoel kwijt en er ontstaan blokkades.

 

Met de cranio sacraal therapie wordt  het natuurlijke oorspronkelijke contact tussen de betreffende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal) zo goed en snel mogelijk hersteld, zodat het natuurlijk genezingsvermogen zo optimaal mogelijk weer zijn taak kan uitoefenen en zo zelfstandig de gevonden balans onderhouden kan worden. Deze behandeling vindt plaats op de massagebank over de kleding.

Laat je meenemen in een oase van rust, je lichaam en geest via mijn handen in een herstelproces treden. Complete ontspanning.


Wil je dit ook ervaren?


December 202380 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Friends

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page