top of page

Business boost

Vorige week zondag heb ik zo een leuke meeting gehad in Haarlem. De members van het team IPL.Oils kwamen bij elkaar. We waren met bijna 20 vrouwen. Een heerlijke lunch, nieuwe dames leren kennen, gezelligheid, veel informatie en uitproberen, een workshop en naar huis met een leuke goodiebag.

De dag stond in het teken van Young Living, waar ik me zakelijk aan verbonden heb. Dit niet zonder reden. Wat een heerlijk producten. Een kleine maand geleden heb ik starterskit ontvangen met een 12-tal oliën. Sindsdien staat de diffuser dagelijks aan in mijn woonkamer, maar ik sjouw hem ook regelmatig mee naar mijn slaapkamer. Sindsdien slaap ik veel beter. De laatste maanden, zelfs jaren, werd ik elke nacht diverse keren wakker, liggen draaien, weer moeilijk in slaap komen en de laatste weken slaap ik als een blok. Ik val in slaap en wordt pas weer 's morgens wakker. Wat een verbetering! Kijken welke ervaringen ik de komende tijd nog meer ga meemaken.

Vanavond hadden we een online meeting. Zo leuk! Informatie uitwisselen, kijken hoe we onze business gaan laten groeien, wat we gaan doen in de toekomst, hoe we ons gaan profileren, ideeën ideeën ideeën ..... zo leuk!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Lou's

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page